Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Skilaas (v. eKnowHouse)
Tagensvej 38, 5. th
2200 København N.
CVR: 32918425

T: +45 60555667
E: mail@skilaas.dk

Betaling

VISA, VISA/Dankort, VISA Electron, MasterCard, Maestro.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering

Gratis fragt på alle køb.

Vi sender vores varer med Post Danmark eller DAO365. Bestiller du inden kl.16.00 vil Post Danmark under normale omstændigheder kunne levere din bestilling næste hverdag. Ved bestilling med DAO skal der forventes 2-4 dages leveringstid.
Leveringstiden afhænger af hvilke produkter du bestiller. I tilfælde af at den normale leveringstid er længere end 4 dage vil det stå angivet i produktbeskrivelsen.
Bestilles der flere produkter i samme ordre, og produkterne har forskellig leveringstid, skal du påregne at leveringstiden er den længste. Det skyldes at ordren kan blive sendt samlet.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger en udvidet fortrydelsesret på 100 dage (normalt 14 dage), når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 100 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 100 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail@skilaas.dk / 60555667 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Kontakt os såfremt du ønsker at returnere en vare, så kan vi sende dig en pakkelabel pr. e-mail. Du kan kontakte os på:
T: +45 60555667
E: mail@skilaas.dk

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 100 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 50 DKK.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på.
  2. Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

  • Du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 100 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

eKnowHouse (skilaas.dk)
Tagensej 38, 5. th
2200 København N.
Denmark

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

eKnowHouse
Att. Skilaas.dk

Tagensvej 38, 5. th
2200 København N.
Denmark

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos eKnowHouse og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på skilaas.dk er ejer, Nicolaj Gottlieb, eKnowHouse.

Vi samarbejder med anmeldelsessitet Trustpilot, for at kunne give dig og andre kunder mulighed for at give feedback på skilaas.dk, og den service vi yder. For at kunne samarbejde med Trustpilot videregiver vi dit navn og e-mail adresse til Trustpilot.

Som registreret hos eKnowHouse, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: mail@skilaas.dk.

Du kan læse mere om vores Persondatapolitik under vores kundeservice her: skilaas.dk/kundeservice/persondatapolitik/

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Nicolaj Gottlieb på mail@skilaas.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Du kan læse mere på linket her:

https://www.forbrug.dk/klagemuligheder/oversigt-over-klageinstanser/forbrugerklagesystemet/

 

Handelsbetingelserne er opdateret den 16. april 2020