Sikkerhedspakken (hvid) – undgå tyveri og få nem transport

249,00 DKK

6 på lager

Varenummer (SKU): 007 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Med vores Sikkerhedspakke til Ski medfølger alt det du behøver for en tryg skiferie

Vi har kombineret vores gode produkter her på skilaas.dk og sælger dem samlet i en komplet sikkerhedspakke. Bliv sikker på din skiferie med vores luksuriøse sikkerhedspakke.

Vores Sikkerhedspakke til Ski – Indeholder:

+ 1 stk. Skilås
Med vores bedst sælgende produkt, kan du nemt og hurtigt låse dine ski til stativ, træ, pæl osv. Vores skilås er med til at besværliggøre tyveri af dine ski, board etc.

Derudover kan den også bruges til en masse ting i din hverdag, få inspiration på vores facebook side – https://www.facebook.com/pages/Skilaasdk/260018374196901

+ 1 stk. Anti Lost Tracking i hvid
Vores Anti Lost Tracking er en smart bluetooth tracker, der med app kommunikerer sammen med din smartphone og kan bruges til at finde dine ski. Med de mange smarte funktioner kan du via din app få den til at bippe, lyse eller se på GPS. Din Anti Lost Tracking advarer også din telefon når den kommer uden for rækkevidde, så du bliver advaret hvis nogen er ved at tage dine ski.

Vores Anti Lost Tracking, kan også bruges til en masse andet i din hverdag. Du kan bl.a. sætte den på din hund, ligge den i din bil eller i tasker + meget andet.

Anti Lost Tracking bruger bluetooth 4.0 og virker til iPhone 6/5s/5/4s og Smartphones med android 4.3 eller højere version

(For mere information, tjek Anti Lost Tracking produktet her på siden)

+ 1 stk. skistrap
Vores skistrap er smart til transport af dine ski. Den holder dem sammen med stærk velcro, og gør det nemmere for dig at transportere dine ski.

+ 1 stk. nøglering
I vores Sikkerhedspakke til Ski medfølger en nøglering, der kan koble din Anti Lost Tracking sammen med vores skilås.